Плановете за въвеждане на енергийна социална тарифа, която ще помогне

...
Плановете за въвеждане на енергийна социална тарифа, която ще помогне
Коментари Харесай

Социален енергиен тарифен план, който би намалил сметките, „тихомълком премахнати“ от правителството

Плановете за въвеждане на енергийна обществена цена, която ще помогне на семействата с ниски приходи с разноски за сила, са били „ тихомълком отхвърлени “ от държавното управление.

Правителството на торите за първи път даде обещание да обмисли енергийни обществени цени - които са по-евтини цени за избрани групи - през 2022 година и това беше удвоено от министър-председателя Риши Сунак и министъра на енергетиката Грант Шапс предходната година.

Правителствени източници обаче показаха, че обществените цени „ към този момент не са приоритет “ и че министрите търсят други способи да оказват помощ на тези, които се борят с енергийните разноски, рапортува I. Когато беше притиснат по въпроса за енергийните обществени цени в Камарата на общините предходната седмица, Риши Сунак не „ повтори предходен ангажимент към консултацията “.

Ходът идва макар апелите на благотворителни организации, организации и самите енергийни компании за въвеждане на обществена цена за сила. Координаторът на обединението End Fuel...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР