Плановете на Барселона за реконструкция на “Спотифай Камп Ноу продължават

...
Плановете на Барселона за реконструкция на “Спотифай Камп Ноу продължават
Коментари Харесай

Барселона с официално съобщение за започващата реконструкция на Камп Ноу

Плановете на Барселона за реорганизация на “Спотифай Камп Ноу ” не престават да се развиват с цялостна мощ, настояват локалните издания. Вчера стана ясно, че каталунците са съумели да договорят нови два заема на обща стойност от 50 милиона евро, а в този момент излиза наяве, че общата рамка за финансирането и плана за възобновяване на именитото оборудване са получили утвърждението на борда на шефовете на клуба. Очакваше се окончателните проекти да бъдат съгласувани с вложителите в петък, само че от Барселона излязоха с малко изказване, че се чака дефинитивно договарянията да завършат през идната седмица. 
 Барселона контракти заеми за още близо 50 млн. евро Барселона контракти заеми за още близо 50 млн. евро
“ФК Барселона е в развой на споразумяване на финансиране на Espai Barca и афишира, че договарянията ще приключат през идната седмица, ” се споделя в известието. Барселона ще се реалокира краткотрайно на олимпийския стадион в града “Монтжуик ”, където ще играе домакинските си срещи до момента в който трае реновирането на “ ”Спотифай Камп Ноу ”.
 Барселона моли федерацията за услуга, от която се възползва и Реал Мадрид Барселона моли федерацията за услуга, от която се възползва и Реал Мадрид
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР