Планира се Клубът на Сатаната след училище“ да започне в

...
Планира се Клубът на Сатаната след училище“ да започне в
Коментари Харесай

„Клубът на Сатаната след училище“ ще започне в началното училище в Тенеси, въпреки съпротивата на областните лидери

Планира се „ Клубът на Сатаната след учебно заведение “ да стартира в начално учебно заведение в Тенеси – за огромен смут на водачите на дистрикта, които признават, те нямат правни благоприятни условия за прекъсване на противоречивата стратегия.

Вече дейна в няколко щата, програмата, проведена от The Satanic Temple, е планувана да стартира в Chimneyrock Elementary School, когато учениците се върнат от ваканцията.

Временният шеф на учебните заведения в окръг Мемфис-Шелби Тони Уилямс подлага на критика входящата стратегия, само че сподели, че не може да направи доста, с цел да я спре.

„ Искам да ви уверя, че не утвърждавам, не поддържам вярванията на тази организация в центъра на последните заглавия “, сподели Уилямс по време на конференция, излъчена по WREG. „ Аз обаче поддържам закона. Като суперинтендант, аз съм задължен да съблюдавам нашата политика на борда, държавните закони и Конституцията. “

Програмата след учебно заведение беше планувана, откакто родителите показаха интерес, сподели шефът на акцията Джун Еверет пред ст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР