Планина от боклуци стоят разхвърляни около полупразни контейнери в квартални

...
Планина от боклуци стоят разхвърляни около полупразни контейнери в квартални
Коментари Харесай

Гняв в Кючука: Трупат стари мебели и строителни отпадъци до ...

Планина от отпадъци стоят разхвърляни към полупразни контейнери в квартални улици в Пловдив, сигнализираха читатели на „ Марица “. Най-сериозен е казусът в " Кючук Париж ", настояват поданици на квартала. Повече от седмица строителни и други боклуци, които не са от бита, стоят към казаните по ул. „ Даме Груев “ и „ Борис Сарафов “.



„ Изхвърлят контейнерите, само че оставят нещата към тях. Все едно сме в гетото. Ако продължава по този начин отпадъците ще завладеят тротоара или част от пътното платно “, жалва се пловдивчанка, която работи в региона и всеки ден минава около камарата от отпадъци.


Около контейнера са изхвърлени купища кашони, кофа от латекс, елементи от остарели мебели. Тя недоумява още каква просвета и съвест би трябвало да има индивидът, който ги е разтоварил върху тротоара. Парадоксалното е, и че базата на Оперативна програма „ Чистота “ се намира точно в този пловдивски квартал.


Килим, шкафове и друга мебелировка има и по ул. „ Щип “. Проблем с изхвърлянето на небитови боклуци има и в центъра на Пловдив. Стари дюшеци и завивки били изхвърлени на тротоара на улица " Хайдушка ", покрай трафопост.

Пловдивчани са на мнение, че би трябвало да се упражнява по-строг надзор върху тези, които изхвърлят мебелировка и строителни боклуци, където не би трябвало, да бъдат наказвани със солени санкции.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР