Планът за убийството на БСП този път се провали.Това коментира

...
Планът за убийството на БСП този път се провали.Това коментира
Коментари Харесай

Нинова: Планът за убийството на БСП този път се провали

Планът за убийството на Българска социалистическа партия този път се провали.

Това разяснява водачът на групировката Корнелия Нинова, която регистрира, че преди изборите е вървяла „ добре проведена и манипулативна акция против Българска социалистическа партия ” и се е внушавало, че Българска социалистическа партия е завършила като партия.

„ Не за първи път се случва да ни се основава партия двойник в последните две години. Този път тази гъба двойник беше „ Левицата ”.

Планирано, проведено, подплатено с доста финанси, с поддръжката на служебния кабинет.

На доста места регионални шефове, назначени от президента, работеха за „ Левицата ”, посочи Нинова.

Зад акцията против Българска социалистическа партия Нинова упрекна и съответни лица – назначените от президента регионални шефове на Сливен и Габрово, като разясни, че има доказателства за това. Тя добави: „ Държавни чиновници в държавната администрация, които манипулират и притискат хора от Българска социалистическа партия да гласоподават за „ Левицата ”.

„ Запазваме предходния резултат в една доста комплицирана обстановка. Разбира се, тези 9% не ни удовлетворяват. Да не мислите, че в този момент плуваме в розови облаци. Въпреки тази организация и напън против нас, удържахме ”, добави водачът на Българска социалистическа партия. „ Не мисля, че въпросът за промяна на управлението стои на дневен ред ”, уточни Нинова.

След като бъде призован Народното събрание, Нинова посочи, че партията ще направи вътрешно допитване дали да се влиза в държавно управление и да се поддържа кабинет, или Българска социалистическа партия остава в съпротива. „ Ще беседваме с всички, както и до момента. Задкулисни диалози от нас няма да видите ”, безапелационен е ръководителят на партията.

„ Невинаги в политиката 1 и 1 прави 2 ” – по този начин тя разяснява резултата на новосформираната коалиция „ Продължаваме Промяната – Демократична България ”. „ Поотделно тези партии имаха повече, в сравнение с дружно. Това сме го преживявали. Невинаги огромните обединения носят спомагателен запас ”, е мнението ѝ.

Нинова насочи и апел – към „ Левицата ”: „ Наиграхте се, каквото можахте навредихте. Отново възобновяваме поканата – върнете се в Българска социалистическа партия, подновете си участието в партийните организации и в случай че сте откровени, че желаете мощна лява политика, елате при единствената парламентарно показана лява партия, с цел да я вършим дружно ”.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР