Пламенна защита на Веселин Марешки от парламентарната трибуна днес. Депутатите

...
Пламенна защита на Веселин Марешки от парламентарната трибуна днес. Депутатите
Коментари Харесай

Депутатите от ”Воля” с пламенна защита и тениски ”Аз съм Марешки”

Пламенна отбрана на Веселин Марешки от парламентарната естрада през днешния ден. Депутатите от “Воля ” излязоха на пред народните представители с тениски с надпис “Аз съм Марешки ”.
Подкрепата идва дни, откакто бе оповестено, че Веселин Марешки е наказан на четири години затвор поради изнудване. По-късно пък той разгласи, че е почтен и ще търси правата си. Марешки е и лицето, което сложи подписа си под плана на ГЕРБ за промени в Конституцията като с това обезпечи нужните гласове, с цел да може планът да бъде импортиран за спор в Народно събрание. Дни и даже седмици преди този момент позицията на Марешки по тематиката пък бе много променлива.

След като стана ясно, че водачът на “Воля” се е подписал под плана, макар че не го е чел, стана ясно още, че по време на съвещание на кабинета е било взето решение плаж “Кабакум” да бъде предан на концесия на някогашен народен представител от “Воля”.

Днес пламенните бранители на Марешки го оповестиха за почтен от парламентарната естрада.

" Долу ръцете от Веселин Марешки ", провикна се прочувствено Пламен Христов от трибуната в компанията на съвсем цялата парламентарна група на " Воля ".

Веднага след тях от Българска социалистическа партия пък приканиха Марешки да освободи мястото като заместник-председател на Народното събрание.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР