Пламен Узунов е роден в Пловдив през 1972 г. Бил

...
Пламен Узунов е роден в Пловдив през 1972 г. Бил
Коментари Харесай

Пламен Узунов: Не съм кандидат за кмет на Пловдив

Пламен Узунов е роден в Пловдив през 1972 година Бил е шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи в родния си град и министър на вътрешните работи в служебния кабинет на проф. Огнян Герджиков. Напуска системата като старши комисар и генерал-майор от запаса. В момента е секретар по правните въпроси и антикорупция на президента.

- Г-н Узунов, два месеца преди локалните избори в Пловдив не престават спекулациите, че ще сте претендент за кмет. Номинации за Вас пристигнаха и по време на районните събрания в Българска социалистическа партия. Ще се кандидатирате ли в действителност?

- Не. Пред вашата медия един път към този момент споделих това и позицията ми не се е трансформирала. Благодаря на хората, които са ме номинирали, само че истината е, че нито знам кои са, нито някой е разговарял с мен по въпроса. Всичко останало в действителност са спекулации. Аз съм предан човек и държа на институцията, в която работя. Дал съм мъжка дума на президента Радев и продължаваме дружно по плановете, към които имам задължения.

- Много хора обаче считат, че Пловдив има потребност от човек с Вашия профил...

- Пак споделям, благодаря на всички, чиято благосклонност по някакъв метод съм спечелил. Аз обаче не съм политик. Не членувам в никоя партия и имам други професионални проекти и задължения.

- Има обаче максима, която гласи „ Никога не казвай в никакъв случай “...

- Да, естествено. Човек в никакъв случай не знае какво му готви ориста. Може в миналото още веднъж да приказваме по тематиката, само че в друго време и при други условия. В момента имам своите задължения. Те са дълготрайни и ще ги извърша до дъно.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР