Пламен Станчев поема управлението на Летище София“ ЕАД със заповед

...
Пламен Станчев поема управлението на Летище София“ ЕАД със заповед
Коментари Харесай

Сменено е цялото ръководство на Летище Пловдив, има промени и в управлението на Летище София


Пламен Станчев поема ръководството на „ Летище София “ ЕАД със заповед на министъра на превоза и известията Николай Събев, съобщаватот Министерството на превоза и известията. 

Настоящият изпълнителен шеф на „ Летище София “ ЕАД Красимир Пешев е назначен за член на Съвета на шефовете на „ Летище Пловдив “ ЕАД дружно с Дойчин Ангелов, до провеждането на конкурсна процедура.

От състава на ръководството на „ Летище Пловдив " ЕАД излизат без да са освободени от отговорност, Пламен Спасов и Петър Георгиев.

Извършен одит в сдружението откри, че то е в тежко икономическо положение. За последните три години е установена счетоводна загуба в общ размер на съвсем 3 милиона лв., дължащи се на неприятно ръководство и липса на съответни управнически решения.

Министърът на превоза Николай Събев е освободил и изпълнителния шеф на „ Транспортно строителство и възобновяване “ Божидар Джелебов поради контракта по удълбочаването на пристанище " Варна ", който се ревизира от Министерство на вътрешните работи и прокуратурата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР