Пламен Друмев е мъжът, който вчера сутринта беше арестуван след

...
Пламен Друмев е мъжът, който вчера сутринта беше арестуван след
Коментари Харесай

Заловеният след преследване в Казанлък – 25-годишен криминално проявен

Пламен Друмев е мъжът, който през вчерашния ден сутринта беше задържан след автомобилно гонене с полицията в Казанлък, научи " Флагман ".

25-годишният арестуван, който е престъпно проявен, не се е подчинил на сигнал за прекъсване със стоп-палка. Започнала е гонка, карал е в насрещното, с цел да избяга от униформените. Наложило се е служителите на реда да употребяват стоп-патрони, с цел да спрат автомобила. Друмев изоставил колата и опитал да избяга пешком, само че бил хванат. Малко по-късно стана ясно, че 25-годишният гражданин на Казанлък няма брошура, а зад кормилото е седнал след приложимост на метамфетамин и марихуана.

Малко по-късно в обществените мрежи се появи видео, което демонстрира по какъв начин двама от служителите на реда удрят 25-годишния мъж. Образувано е дисциплинарно произвоство за нарушаване на служебната дисциплинираност, чиновниците са отстранени от служба, до момента в който тече инспекцията. Според началника на РУ-Казанлък Христо Петров дейностите на униформените са неприемливи.

Множество жители обаче пазят служителите на реда както в обществените мрежи, по този начин и пред постройката на РУ-Казанлък с гледище отстранените чиновници да бъдат върнати на работа.

В момента 25-годишният Друмев е в ареста, чака се задържането му да бъде удължено на 72 часа, а по-късно прокуратурата да изиска от съда да остане зад решетките за непрекъснато.
 Заловеният след гонене в Казанлък – 25-годишен престъпно проявен (СНИМКИ)

 Заловеният след гонене в Казанлък – 25-годишен престъпно проявен (СНИМКИ)

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР