Плачещият за арест кмет на Петрич Димитър Бръчков се готви

...
Плачещият за арест кмет на Петрич Димитър Бръчков се готви
Коментари Харесай

Сигнал до Narod.bg: Кметът на Петрич Димитър Бръчков държи РПУ-то, пуска чадър над купувачите на гласове с ченгето Борислав Гецев

Плачещият за арест кмет на Петрич Димитър Бръчков се готви за служебна победа на локалните избори на 29 октомври с всеобщо и безнаказано пазаруване на гласове, сигнализира източник на Narod.bg от югозападния град. Информацията сочи, че Бръчката действително държи в ръцете си локалното РПУ, защото началникът му гл. контрольор Илия Тупаров изпълнявал заповедите на кмета, като че ли са сведени от вътрешния министър Калин Стоянов.

Ченгесарската връзка на Димитър Бръчков в тази ситуация минава през Борислав Гецев, някогашен чиновник на бранш „ Досъдебно произвеждане “ в ОД на МВР-Благоевград. В Петрич му се носи славата, че прикрива нарушители против пари, като да вземем за пример братята Бейнур и Неджет Исим от село Яворница, от които е пропищял целият район.

Местните са наясно, че Боби Гецев взе участие в операциите на Бръчков, с който са близки около брата на ченгето – съученик на компрометирания кмет.

Кадровата политика на РПУ-Петрич идва напълно от Борислав Гецев, а се диктува от локалната власт, разбирай Димитър Бръчков, явен е източникът на Narod.bg.

Реклама

Същият извършва длъжността шеф на „ Криминална полиция “ от 6 години и очевидно прави добра работа на Бръчката, тъй като и при най-малкото разлюляване на стола му кметът привиква локалните полицейски началниците и им дърпа ушите.

Най-важната задача на Боби Гецев в този момент е да обезпечи безпроблемното пазаруване на гласове в интерес на Димитър Бръчков за локалните избори, а за компенсация ще се издигане му до поста шеф на Районното ръководство в Петрич.

Източникът на Narod.bg разкри още, че с протекциите на кмета Боби Гецев основал подобаващия комфорт над престъпния контингент около вота, като заречен защита даже над дилърите, които обаче също ще работят за изборите с извършване на покупки на гласоподаватели за „ верния кмет “.

В Югозапада се приказва, че Боби Гецев и брат му били противозаконни деца на някогашния щатен чиновник на Държавна сигурност, началник на Шесто ръководство за района и екс шеф на Граничен контролно-пропусквателен пункт – Кулата Юри Смуков – политическият татко на Бръчката. Приликата им е очевадна, счита информаторът на Narod.bg.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР