Пияният шведски изрод Ралф Сундберг, който през лятото счупи челюстта

...
Пияният шведски изрод Ралф Сундберг, който през лятото счупи челюстта
Коментари Харесай

Пияният швед от Слънчев бряг остана без работа, изритаха го като мръсно коте

Пияният шведски урод Ралф Сундберг, който през лятото счупи челюстта на българската камериерка Дияна Петкова със свиреп ритник в главата й във фоайето на хотел "Марвел " в Слънчев бряг, бе застигнат от частична правдивост за злодейството си не у нас, а в личната си татковина, написа столичен седмичник, оповестява Пик.
54-годишният скандинавец се прибра в Швеция в края на септември, откакто българският съд го осъди на смехотворната санкция от 4500 лв. за бруталния ритник в лицето на камериерката Диана, само че скандалният факт, че Ралф отърва затвор от три години у нас не го е оневинил пред личните му работодатели.
Ралф Сундберг към този момент не се труди като общ служащ във фабриката за мляко и млечни артикули в шведското градче Шьопинг. Агресорът от Скандинавия е бил уволнен от работа още преди да се прибере в родината си, като от фабриката за мляко в 18-хилядното градче Шьопинг са употребявали като претекст за изгонването на Ралф срамната му изцепка ан Слънчака.
"Сега Ралф е незает и мъчно ще си откри работа в град Шьопинг. Тук всички са наясно какво е направил в България, грозният случай в Слънчев бряг получи гръмък отзив в Швеция. Повярвайте ми, Ралф Сундберг доста мъчно ще почисти опетнената си известност и тя няма да му бъде от изгода при намирането на нова работа ", разяснява журналистът Томас Линдстрьом от районния вестник "Кьолстаон ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР