Пияни германци завладяха българското Черноморие, докато българите наливат пари в

...
Пияни германци завладяха българското Черноморие, докато българите наливат пари в
Коментари Харесай

Пияни германци завладяха родното море, българите харчат в Гърция

Пияни германци превзеха българското Черноморие, до момента в който българите наливат пари в гръцката стопанска система.

Българският туризъм единствено за една година се върна във времената на пиянските турове и нискобюджетните туристи, които идват в страната ни не поради хубави плажове и положително обслужване, а заради на ниска цена ол инклузив и алкохол на стомах. Те се държат дебелашки освен към обслужващите ги българи, само че и към останалите почиващи, видя кореспондент на

Шумна музика на плажа и в ресторанта на хотела, съпроводена с кръчмарски немски песни-това към този момент е нормална панорама.

Родните хотелиери са длъжни да търпят екзалтираните посетители, с цел да не банкрутират хотелите им, споделят хора от сектора. Хотелиерите по морето са съществено затруднени, тъй като обещаните средства от Министерство на туризма за настаняването на украинци не са изплатени.

В множеството хотели във Варна съвсем не се чува българска тирада. А дребното почиващи българи споделят, че една отмора на Малдивите би им излязла доста по-евтино, в сравнение с да запазят стаи в 3- или 4-звезден хотел в България.

Никому незнайно е по какъв начин Министерство на туризма, под управлението на Христо Проданов от Българска социалистическа партия, популяризира страната ни измежду българите. Обещанието на Проданов, че ще почисти имиджа на България на евтина алкохолна дестинация, се изпари като мираж, тъй като най-скъпите ни курорти като Златни пясъци към този момент са залети от нискобюджетни туристи.

Докато Христо Проданов се чуди по какъв начин да убеди Лена Бориславова да пусне някоя импортирана от него точка да мине през Министерски съвет, родното море е залято от пияни чужденци, които не знаят на какъв брой метра е морето от бара на  хотела им.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР