Пияни файтонджии спретнаха невиждан екшън в Созопол. Равносметката – един

...
Пияни файтонджии спретнаха невиждан екшън в Созопол. Равносметката – един
Коментари Харесай

Ловчанлийка изживя истински среднощен кошмар в Стария Созопол

Пияни файтонджии спретнаха невъобразим екшън в Созопол. Равносметката – един човек е потърпевш, а два автомобила са с вреди. Късно нощес мъжете решили да си създадат гонка в Стария град. В един миг обаче конкуренцията им изляза отвън надзор и конете се откъснали от файтоните, пише gramofona.com.

„ Беше към 1 часа след среднощ. Тъкмо се бяхме прибрали, когато чухме необикновен звук. Такова нещо не съм виждала в никакъв случай. Конете бягаха като полудели по крайбрежната улица, чак излизаха искри от копитата им, а единият се удари в колата ни. Разби задното стъкло с главата си “, описа Теменужка Георгиева от Ловеч.



Жената е на отмора в Созопол и още не може да се съвземе от претърпяното. „ Добре че нямаше доста хора по улицата. В един миг всички се разбягаха, а конете тичаха като полудели и ревяха “, изясни дамата. Един човек е бил ритнат от разбеснелите се коне, за благополучие той не е потърпевш съществено, потвърдиха за случая от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Два часа служители на реда са се опитвали да озаптят разбеснелите се коне, които траяли с неконтролируемия си бяг по Стария град. Едва към 3 часа животните са били хванати.

„ Полицаите, които пристигнаха да ни вземат показания споделиха, че единият колар е бил толкоз пийнал, че не е съумял да изясни нищо “, описа още Теменужка.

От полицията прецизираха, че файтонджиите, провокирали екшъна към този момент са открити. И двамата ще бъдат санкционирани.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР