Пиян мъж вилня в заведение в Капана и предизвика смут

...
Пиян мъж вилня в заведение в Капана и предизвика смут
Коментари Харесай

Пиян вилня в Капана, руга полицаи и ги кара да му козируват

Пиян мъж вилня в заведение в Капана и провокира ужас измежду клиентите. Грозните подиуми се разиграли на 7 август тази година, малко преди среднощ. Мъжът се намирал в заведение „ Клуб 22 “, намиращо се на ул. „ Железарска “.

ой злоупотребил с алкохола и държанието му станало мотив да бъде натиснат паник бутона в заведението. На сигнала се отзовал патрул на охранителна компания. На място чиновниците видели лице, което се държало възмутително. Мъжът псувал на всеослушание гости на заведението и негов прочут го извел на открито. Там той траял да вика, написа

Не почнал физическа експанзия с охранителите, само че ги обиждал и желал да се бие, заради което те извикали полицейски екип. На място дошъл патрул от Четвърто районно управление (на МВР). Полицейските чиновници му се легитимирали, при което нарушителят насочил словесната си експанзия към тях.

Започнал да ги назовава с обидни думи на висок звук  и да им споделя, че на следващия ден ще ги уволни всичките и ще му козируват. Всичко това станало пред погледа на голям брой жители. Полицаите  многократно го предизвести да спре с думите и възмутителното си държание, което по този начин и не се случило. По тази причина бил отведено в постройката на районното ръководство. При напредването му през служебните пространства нарушителят продължил с обидните думи и реплики към намиращите се в полицейското ръководство чиновници.

Срещу пияния мъж било проведено бързо произвеждане и получил наказване по Указа за битка с дребното безчинство като бил санкциониран с 400 лв..
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР