Pixel смартфоните на Google дават предимства на бизнеса, казват от

...
Pixel смартфоните на Google дават предимства на бизнеса, казват от
Коментари Харесай

Брандът Google Phone се прицелва в бизнеса


Pixel смарт телефоните на Гугъл дават преимущества на бизнеса, споделят от компанията
(снимка: Гугъл / Pixel for Business)

От няколко години Гугъл продава устройства под ръководство на Android посредством програмата си Android Enterprise. Сега интернет компанията стартира да популяризира своите смарт телефони Pixel, употребявайки фразата „ Гугъл Phone. Създаден за бизнес ” .

На новия уеб страница са разказани главните преимущества на смарт телефоните Pixel. Първо, потребителските данни в тях са надеждно предпазени, като за задачата Гугъл употребява, който беше показан за първи път в Pixel 3 през 2018 година

Второ, Гугъл предлага работен профил за обособяване на персоналната информация от обвързваните с бизнеса данни и оказва помощ за ръководство на достъпа до. Това разрешава на ИТ отделите в фирмите да дефинират кои приложения могат да бъдат позволени за потребление на корпоративните смарт телефони.
още по тематиката
Трето, приложенията, Gmail, Docs, Duo и Meet са интегрирани непосредствено в системата. И най-после, интернет компанията акцентира, че устройствата Pixel оказват помощ тъкмо когато и където потребителите имат потребност.

Към момента в раздела Гугъл Phones в новия уеб страница могат да се открият четири модела смарт телефони на Гугъл, в това число Pixel 4a, Pixel 4a 5G и Pixel 5.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР