[Pixabay.com] Винаги на вододела между две години се замисляме за

...
[Pixabay.com] Винаги на вододела между две години се замисляме за
Коментари Харесай

Топ обявите за работа на Karieri.bg

[Pixabay.com] Винаги на вододела сред две години се замисляме за позитивната смяна, за хубавото и градивното в професионалната ни реализация, за хората и опциите към нас. Правим си равносметка и се замечтаваме, даже и за професионална смяна.

Много отрицателни и мъчителни прекарвания са свързани с интервала на търсене на подобаващата работа, без значение дали сега работим или сме безработни. Но има доста съответни неща, които можем да създадем, с цел да излезем от този капан.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Празниците са страховит интервал, в който можем да решим да разгърнем и разнообразим тактиката си за търсене на работа. Ако до момента сме били дейни в кандидатстването по разгласи, в този момент е изключително удачно да обърнем внимание на мрежата ни от контакти. По целия свят забележителна част от триумфа при намиране на работа се реализира посредством мрежа от контакти.

Сега имаме безусловно " законния " новогодишен мотив да пишем или да се обадим на хора, на които в по-забързания делник ни е " неловко " да го създадем. Дори на " по-недосегаемите " хора можем да напишем коледна картичка, sms, имейл, известие в LinkedIn, да позвъним или просто персонално да наминем и поднесем подаръче.

Ако пък работим сега, то в този момент можем да отделим време и да подготвим инструментите си за търсене на работа. Да си създадем CV, което от дълго време си споделяме, че би трябвало да си създадем. Ако към този момент имаме такова, да си го актуализираме или пък да си създадем и някаква по-хубава наша си версия. Различна от " баналния " европейски формат. Нещо, което да отразява нашата уникалност и професионални желания. Можем да подготвим онлайн профила си или пък да си помислим за дизайна на персоналната ни визитка, която най-добре да показва профила и контактите ни.

Но не забравяйте най-същественото, а то е да помним, че Нова година е мотив да се погрижим и за най-важните в нашия живот хора – ние самите. Ако сме интензивно търсещи нова работа, несъмнено сме си дали сметка, че търсенето на работа е работа. Нека се възползваме от почивните празнични дни за зареждане на батериите ни и за разпределяне.

А преди началото на празниците разгледайте настоящите оферти за работа на Karieri.bg:

" Монтюпе " търси:
LEAN COORDINATOR
PLC Engineer

KPMG търси:
Tax Advisors

U.S. EMBASSY SOFIA търси:
Voucher Examiner (Accounts Payable Assistant) - Trainee Level (temporary replacement)

Cargill търси:
Trade Finance Assistant
Continuous Improvement Specialist
Advanced Accountant Analyst
Settlement Supervisor - Trade & Capital Markets

Economedia търси:
Intern in advertising and commercial department

PHOENIX Pharma търси:
Head of Legal Department

Български хелзинкски комитет търси:
Консултант по връзки и събития за БОЛД
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР