Пивоварната на Карлсберг България в Благоевград Пиринско пиво бе домакин

...
Пивоварната на Карлсберг България в Благоевград Пиринско пиво бе домакин
Коментари Харесай

Пивоварна „Пиринско пиво“ представи добри практики в пивоварния сектор пред депутати


Пивоварната на Карлсберг България в Благоевград " Пиринско питие " бе хазаин на визитата на народни представители от Парламентарната комисия за наблюдаване на приходните организации, битката със сивата стопанска система и контрабандата. Посещението е част от обиколка на целия бранш, чиято цел е да се опознае бизнеса на терен, както и потребностите на производителите.

Народните представители разгледаха индустриалния развой и бяха впечатлени от направените вложения в пивоварната. За последните 15 години, в които Карлсберг е притежател на благоевградската пивоварна „ Пиринско питие “, както и на пивоварна „ Шуменско питие “, компанията е вложила над 200млн. лв. общо в двата си завода.

„ Направените от нас вложения са израз на дългогодишни старания непрестанно да се подобряваме – в отговор на високите упования на нашите клиенти и консуматори. Развитието на двете ни пивоварни - в Благоевград и Шумен – съгласно най-високите условия на Карлсберг Груп е от значително значение за бизнеса ни, както и израз на желанието ни да сме виновен корпоративен жител измежду локалната общественост. “, разяснява Денис Шерстенников, Управляващ Директор на Карлсберг България.

Председателят на парламентарната комисия, който ръководеше визитата на депутатите, Емил Димитров показа, че пивоварната промишленост е извънредно правилна към бюджета. „ С визитите си в другите индустриални предприятия желаеме да се срещнем с провокациите пред тях и при нужда да можем да предложим законови промени в поддръжка на изрядния бизнес. “, показа господин Димитров.

„ Пивоварната в Благоевград действа съгласно най-високите софтуерни условия и дава отговор на всички законови правила. Инсталираните уреди за премерване и надзор са касовите апарати на страната. Чрез Съюза на пивоварите в България на процедура всичко става институционализирано “, посочи той.

На срещата участва и Ивана Радомирова – Главен секретар на Съюза на пивоварите в България, която акцентира ролята на пивоварния бранш за положителната бизнес среда у нас.

През миналата 2016 година Карлсберг България внесе в бюджета 22 926 хил.лв данък и 13 713 хил.лв Данък добавена стойност. От началото на 2017 година до края на месец октомври те са, надлежно: 24 907 хил.лв данък и 14 522 хил.лв Данък добавена стойност.

Продуктовото портфолио на Карлсберг България включва многообразие от първокласни бири – националните Шуменско и Пиринско, интернационалните марки на компанията Carlsberg и Tuborg, чешката Budweiser Budvar, немската пшеничена бира Erdinger и белгийската крафт бира Grimbergen, златистия испански лагер с цитрусови нотки San Migel Fresca, италианската Angelo Poretti с няколко типа хмел и американската Brooklyn Lager с изявен малцов темперамент.
Карлсберг България предлага на нашия пазар и сайдера Somersby в пет разновидности – ябълка, круша, къпина, боровинка и нар.

Карлбсерг Груп е една от водещите пивоварни компании по света, с огромно портфолио от бирени марки и други питиета. Марките Carlsberg, Baltika и Tuborg са измежду най-големите бирени марки на Европа. 42,000 души работят в компанията, а продуктите й се продават на 150 пазара по света. През 2016 година Карлсберг Груп продаде 117 милиона хектолитра бира, което се равнява на 35 милиарда бирени бутилки.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР