ПИТСБЪРГ (AP) — Мадисън Хейс отбеляза 16 точки, Ривър Болдуин

...
ПИТСБЪРГ (AP) — Мадисън Хейс отбеляза 16 точки, Ривър Болдуин
Коментари Харесай

№ 3 NC State се възстановява от загуба до № 16 Virginia Tech с победа с 83-47 над Pitt

ПИТСБЪРГ (AP) — Мадисън Хейс означи 16 точки, Ривър Болдуин имаше 15 точки, седем битки и три блокади, и номер 3 в щата Северна Каролина използваха преобладаваща втора четвърт, с цел да се оттеглен от Пит 83-47 в неделя.

Вълчата глутница (21-3, 9-3 ACC) погреба Пантерите (7-18, 1-11) по време на серия от 35-6 през последните 11 минути на първото полувреме, с цел да изпрати Пит до петата му поредна загуба. Мими Колинс добави 13 точки за N.C. State, преди да напусне при започване на третата четвърт с травма на левия крайник.

N.C. Стейт, след неприятна загуба от номер 16 Virginia Tech в четвъртък, в която разреши на Hokies да съборят 11 тройки, нямаше сходни проблеми против Пит.

Пантерите не можаха да се оправят с преимуществото на Н. С. Стейт в размера, до момента в който бяха победени с 38-18 в боята и не можаха да компенсират това, като събориха външни удари. Пит направи единствено 2 от 15 от диапазона от 3 точки, с цел да разбие всевъзможни очаквания за първа победа в програмата над тим от топ 5....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР