Пицата е храна, която се радва на голяма популярност по

...
Пицата е храна, която се радва на голяма популярност по
Коментари Харесай

Пици в американски стил – как Доминос поддържат стандарта

Пицата е храна, която се радва на огромна известност по целия свят. Тя е обичана от всички и се отличава с усета си и с удоволствието, което носи при консумация. А пиците в американски жанр съблазняват и със своята пухкава основа, хрупкава коричка и щедро количество добавки. “Доминос ” е една от водещите пицарии, която дава всичко това на своите клиенти. Но по какъв начин тя съумява да поддържа висок стандарт и да предлага достоверни американски пици?

Как " Доминос " поддържат стандарта?

Едно от главните им преимущества е тяхната поредност и непрекъснатия им блян да оферират на клиентите си единствено висококачествени пици. Това се реализира посредством:

потребление на пресни артикули – основата на вкусната пица стартира с качествени съставки. Ежедневно във всяка пицария на се доставят пресни и висококачествени артикули. Това подсигурява, че всяка пица е допустимо най-свежа и вкусна;

подготвен личен състав – бързото обслужване и високият стандарт при приготвянето на храната са вероятни с помощта на наложителното образование, което всеки нов чиновник на пицарията минава. По този членовете на екипа усвояват до съвършенство всички стандарти на марката и ги ползват във всяка задача;

новаторски технологии – в допълнение към обичайните способи, " Доминос " внедряват и реформаторски технологии в процеса на подготвяне и доставка. От онлайн поръчки до следене на доставката в действително време, e комфортна платформа, която улеснява клиентите и усъвършенства успеваемостта на услугите;

непрекъснат надзор на качеството – " Доминос " не е единствено доставка на пица. Целият им екип се стреми към съвършенство. Редовните инспекции на качеството и системата за противоположна връзка от клиентите са основна част от тяхната тактика за поддържане на високите стандарти. Всяко деяние е опция за усъвършенстване и иновация;

адаптивност към потребителските желания – " Доминос " деликатно наблюдават за изменящите се усети и желания на клиентите. Те са разбрали, че с цел да поддържат своята известност измежду клиентите, е належащо да са гъвкави и да се приспособяват бързо към новите трендове.

Кои са главните характерности на пиците в американски жанр?

Традиционно, тестото на американската пица е по-дебело и пухкаво, което ѝ придава изключителна мекост. За да стане толкоз меко и да втаса до съвършената пухкавост, са нужни прецизни пропорции сред брашното, водата, маята и маслото. В " Доминос ", този развой се взема на съществено и по този метод се реализира идеалната текстура, която клиентите обожават.

Американските пици са известни с това, че при тях добавките не се пестят. В Dominos това са значителни и богати на усет пластове от сирена, многообразие от салами – от пеперони до бекон и пилешко, както и свежи зеленчуци, които се режат и приготвят всеки ден. Това освен усилва вкусовите качества, само че и основава извънредно апетитно ядене, на което е мъчно да се устои.

Комбинацията от пухкава основа и обилие от добавки е тайната на приготвянето на това тестено произведение с кондензиран и богат усет, който е сложен за подражаване. Съвършенството е във всяка хапка. От класическите усети до новаторските комбинации, рецептите в менюто са особено подбрани, с цел да удовлетворят усетите на всяко небце.

" Доминос " е водеща марка на пиците в американски жанр. Стремежът към качество, комбиниран с богатата история и любовта към това тестено прелъщение, трансформира всяка поръчка в неповторимо прекарване. Може да сте сигурни, че ще получите вкусна и качествена храна както на място в пицарията, по този начин и в случай че предпочитате да поръчате онлайн.

Информационна кампания
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР