Питайте НСО как се допуска някой да ме снима в

...
Питайте НСО как се допуска някой да ме снима в
Коментари Харесай

Гешев с чувство за хумор за WC снимката: Проблем щеше да е, ако бях в дамската тоалетна, а не на писоара


Питайте НСО по какъв начин се позволява някой да ме снима в тил, сбит бе основният прокурор

Главният прокурор Иван Гешев през днешния ден за пръв път разяснява и неговата фотография от тоалетната, която бе публикувана точно на Великден.

Кадърът показваше по какъв начин се облекчава в тоалетна на столичен мол, а фрагментът бе изработен от човек, който е бил в непосредствена непосредственост до него – на 2-3 метра.

Както е известно обвинител №1 е измежду лицата, които получават защита от НСО. Учудващо е по какъв начин някой е позволен в тил до него и то на толкоз малко разстояние. Има догадка, че фотографията е направена от охраняващия чиновник на НСО, само че дали и неговите подозрения са такива, Гешев не пожела да разяснява.

Репортер на Флагман.бг го попита през днешния ден с какъв брой души защита от НСО се движи и уверен ли е в лоялността им.

„ Не виждам нещо неприятно в това да съм в мъжка тоалетна. По притеснителното е, в случай че бях на друго място, да вземем за пример в женската тоалетна, а не на писоарите “, с възприятие за комизъм отговори Гешев и не пожела да засегне тематиката за НСО. След няколко минути той се върна на тематиката и бе сбит: " Този въпрос е към НСО, не към мен "

На брифинга пред британската гимназия в Бургас Иван Гешев посочи, че в понеделник ще изготви мнение дали да се вземе депутатския имунитет на Радостин Василев от ПП-ДБ. Той изрично отхвърли да навлезе в елементи за случая и не конкретизира какво има прокуратурата против някогашния състезателен министър – дали става въпрос за оказван напън на екс депутати от Има Такъв Народ да поддържат кабинета „ Петков “ или нещо друго. Гешев отхвърли да разяснява изказванията на Радостин Василев, намеквайки, че за него е незначителна личност.

„ Да не профанизираме диалога. Моля ви! Извинявайте, само че това е много тъжно, тъй като демонстрира липса на чувство на държавност – да решаваш персоналните си проблеми с офанзива против институциите. Това демонстрира до каква степен сме се докарали и какво е равнището на тези хора, които би трябвало да водят страната. Това е доста тъжно, а и в последните три години кой какво не е споделил по мой адрес. Заплашват ме олигарси, мутри... “, сподели Иван Гешев.
 А дали тази фотография не е направена от НСО? Или може би е сигнал към основния прокурор!
От думите му стана ясно, че за Цветан Василев е направена нова заповед за арест, включен е в Шенгенската система и е поискано да бъде разгласен за интернационално търсене по други досъдебни производства, разнообразни от делото „ КТБ “.

„ За мен е ясно, че се укрива в Сърбия благодарение на съветската страна и стои зловредното съветско въздействие. Ясно ми е, че той заплаща на американски лобисти за компрометиране на прокуратурата и това са процеси “, добави Гешев.

Той анонсира, че в случай че законопроектът на Крум Зарков и Надежда Йорданова за надзор на основния прокурор бъде признат ще слагат въпроса в Конституционния съд дали подхожда на Конституцията. Според Гешев този закон цели преодоляване на прокуратурата и преформатиране на страната.

„ Това е една система, която се надяват да употребяват с доноси. Няма да стане! Дори да направиш и да искаш да овладееш прокуратурата, ти би трябвало подготвеност. Те нямат базова юридическа подготвеност. Като чувам един министър на правораздаването – все едно агроинженер да приказва за право, или правист да приказва за агроинженерство. Досега бях в Бургаския свободен университет, където разговарях със студенти-юристи. Те се забавляват на тези изказвания “, добави Гешев.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР