Питър Крауч сложи край на своята футболната кариера. 38-годишният нападател

...
Питър Крауч сложи край на своята футболната кариера. 38-годишният нападател
Коментари Харесай

Култовият Питър Крауч спира с футбола

Питър Крауч постави завършек на своята футболната кариера. 38-годишният нападател разгласи решението си в обществените мрежи.

Бившият национал на Англия, който носи екипите на "Тотнъм ", "Куинс Парк Рейнджърс ", "Астън Вила ", "Ливърпул ", "Стоук Сити " и "Бърнли ", се сбогува с почитателите, споделяйки, че всичко е станало след доста размишления.

"Реших да спра с футбола! Нашата прелестна игра ми даде доста. Благодарен съм на всички, които ми помогнаха да стигна до нея и да се задържа дълго "

"Ако когато бях на 17 ми бяха споделили, че ще играя на международно състезание, ще стигна до край в Шампионската лига, ще печеля ФА Къп и ще отбележа над 100 гола във Висшата лига, нямаше да допускам. Това в този момент е една сбъдната фантазия ", написа Крауч в "Туитър ".

Крауч, който има 187 гола в 677 мача, е паметна фигура в английския футбол. Освен с ексцентричната си физика - растеж от 201 см и тегло до 70 кг, той е прочут още с "Танца на робота " и възприятието си за комизъм.

Например по времето, в което носеше екипа на "Тотнъм " и излизаше с актуалната си брачна половинка - модела Аби Кланси, Питър даде любопитен отговор на журналистически въпрос какъв би бил, в случай че не беше професионален футболист. Краучи отвърна... "Девствен! ".

Крауч театралничи и с няколко жирафа за обществените мрежи. Под фотографията написа: "За мен лятото е време за фамилията ми “.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР