Питър Худжар снимаше хип, интелигенция, ъндърграунд, гей и хетеросексуална тълпа.

...
Питър Худжар снимаше хип, интелигенция, ъндърграунд, гей и хетеросексуална тълпа.
Коментари Харесай

Джон Уотърс за „оригиналната, секси“ фотография на Питър Худжар

Питър Худжар снимаше хип, интелигенция, ъндърграунд, гей и хетеросексуална навалица. Той снима хора, които имат власт в тази сцена. Актьорът и публицист Чарлз Лъдлам, взел участие в The Big Easy и Museum of Wax, театралната художничка Лола Пашалински.

Тези хора са били там от първите дни на бохемията; те бяха хора, които желаеха да станат битници, когато пораснаха. Те не бяха тъкмо хипита или хора на цветята. Той снима умни хора и нямам поради умни в старомодния смисъл на „ интелигентен комплект “. Имам поради умни: умни бохеми, които имаха жанр.

Той имаше положителни хора, тъй като всички смятаха, че знае какво прави и че те ще наподобяват добре на фотосите му, тъй като постоянно изглеждаш добре Снимките на Петър. Дори когато бяхте мъртви, той ви правеше секси. Това не са грозни фотоси. Някой като Даян Арбъс, която евентуално е повлияла на Питър, също не правеше грозни фотоси, само че сигурно можеше да накара хората да наподобяват плашещи. Тук, в случай че някой наподобява плашещо, то е тъй като наподобява толкоз уме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР