Питър Джаксън, режисьорът на Властелинът на пръстените, ще се заеме

...
Питър Джаксън, режисьорът на Властелинът на пръстените, ще се заеме
Коментари Харесай

The Beatles, Питър Джаксън и един нов филм за групата

Питър Джаксън, режисьорът на " Властелинът на пръстените ", ще се заеме с нов документален филм за The Beatles. Режисьорът ще употребява 55 часа непоказвани фрагменти от началото на 1969 година, предопределени за пълнометражната продукция Let It Be.

Филмът Let It Be от 1970 година наблюдава процеса на подготовки и записи на песните от едноименния албум. В него се подчертава на връзките сред Джон Ленън, Джордж Харисън, Пол Маккартни и Ринго Стар, които са доста деликатни в оня миг, както и на различията им по доста въпроси, които водят до разпадането на групата 18 месеца по-късно.

По думите на Питър Джаксън, феновете на новата документална продукция ще станат очевидци на неизползвани досега подиуми от звукозаписния развой. Режисьорът твърди, че неговият филм ще покаже доста повече от кавги и разправии, а точно какъв брой са се забавлявали четиримата музиканти, до момента в който са работели по албума, макар надвисналата разлъка.

" Да гледаш по какъв начин Джон, Пол, Джордж и Ринго работят дружно и основават от нищо песни, които в този момент са класики, е освен увлекателно, а и занимателно, повдигащо духа и изненадващо радушно ", признава Джаксън пред NBC. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР