Питър Динклидж и съпругата му Ерика Шмит са женени от

...
Питър Динклидж и съпругата му Ерика Шмит са женени от
Коментари Харесай

Двойката, която разбива всички предразсъдъци от 17 години: Той е 132 сантиметра и има две деца от жената, която го обожава (Снимки):

Питър Динклидж и брачната половинка му Ерика Шмит са женени от 2005 година и имат две деца дружно, само че имената им, както и полът на второто им дете, не са известни на обществеността.

 Питър Динклидж брачна половинка

Актьорът Питър Динклидж, най-известен с ролята си на Тайрън Ланистър в „ Игра на тронове “, сега промотира най-новия си филм, „ Сирано “, в който играе основната роля.

 Питър Динклидж брачна половинка

Сценарист на кино лентата му е брачната половинка му Ерика Шмит, а двойката се появи дружно на премиерата в Ню Йорк, където откраднаха цялото внимание.

Питър, който е висок едвам 132 сантиметра, облече наследник костюм за случая, до момента в който Ерика избра елегантна черна рокля.

 Питър Динклидж и Ерика Шмит

Поради разликата във височината тази двойка не остава незабелязана, само че с любовта си разрушава всички предубеждения. Двойката изглежда влюбена като на първия ден от връзката им и двамата действат сполучливо като сътрудници.

„ Пийт е необикновено хубав, обаятелен и проницателен, само че когато хората пишат за него, всички са изумени от неговия растеж. „ Но това е Пийт “, сподели брачната половинка му пред списание Rolling Stone през 2012 година

 Питър Динклидж

Интересно е, че персоналният им живот не е изложен на обществено място. Известно е единствено, че имат две деца и че имат щерка през 2011 година, само че не се знае името й, нито полът на второто им дете, родено през 2017 година

 Питър Динклидж семейство

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР