Питали ли сте се някога защо отношенията между свекърви и

...
Питали ли сте се някога защо отношенията между свекърви и
Коментари Харесай

8 сигурни знака, че свекървата ви обича истински

Питали ли сте се в миналото за какво връзките сред свекърви и снахи са толкоз комплицирани?
Прочетете още
Майките са специфични и незаменими и тяхната неизмерна обич от време на време може да премине границата и да разстрои снахата.

Свекървите са дами с доста житейски опит. След като децата им основат лично семейство, майките желаят да ги насочват със препоръките си, което може да разстрои снахите, които считат, че им натрапват мнението си.

За всяка жена е значимо да се впише в фамилията на брачна половинка си и уважението е в основата на една такава връзка.

Понякога можем да си създадем неправилна визия за майката на мъжа ни и това е главната причина, заради която тя не се усеща свободна да демонстрира любовта си към нас.

По-долу ще прочетете кои са сигурните знаци, че свекърва ви в действителност ви обича и, че е време да ѝ отвърнете със същото.

Иска да ви опознае по-добре

Ако свекърва ви към този момент няколко пъти ви е загатнала, че би желала да я посещавате по-често, то това не значи, че желае да ви управлява, а, че желае да ви опознае по-добре.

Ако ви разпитва за работа, занимания, ползи и за връзката ви със сина ѝ, тя просто желае да се увери, че и двамата сте същински щастливи.

Тя не счита сина си за постоянно прав

Ситуация, в която свекървата се намесва в свада сред вас и брачна половинка ви (съответно сина ѝ), може да бъде извънредно дразнеща.

Това е една от обстановките, в които множеството дами реагират остро и изясняват на свекървата, че е прекрачила границата. Ако обаче свекървата не постоянно застава на страната на сина си, а от време на време поддържа вас, то това е добър знак за отношението ѝ към вас.

Търси помощта ви в кухнята

Ако сте организирали фамилно събиране и свекърва ви непрестанно ви вика, с цел да ѝ помагате в кухнята, това може да значи, че тя желае да покаже на по-широкото семейство, че вие двете сте добре работещ екип и, че тя се гордее с вашите умения.

Винаги приказва хубаво за вас

Макар и двете да сте от разнообразни светове, тя постоянно акцентира положителните ви качества. Гордее се с кариерата ви и, че сте отгледали добре внуците ѝ.

Понякога ви пита за рецептата за някоя ястие или ви хвали за вкусния обяд, който сте приготвили. Ако имате такава свекърва, бъдете сигурни, че тя доста ви обича и се радва, че сте избраницата на сина ѝ.

Уважава брака ви

За всяка майка е значимо детето ѝ да е щастливо. Междувременно обаче на свекърва ви ѝ е ясно, че живеете със сина ѝ и любовта от време на време може да бъде комплицирана.

Въпреки че ѝ е мъчно да одобри, че към този момент сте най-важната жена в живота му, тя се отнася с почитание към вас.

Помни значими дати

Ако свекърва ви изпрати известие за вашия рожден ден или годишнината от сватбата и ви подари тъкмо това цвете, за което един път сте загатнали, това значи, че тя се интересува от вашите усеща и желае да се чувствате добре.

Вълнува се от общото ви бъдеще

Ако свекърва ви възнамерява събирания, приказва за увеличението на фамилията ви, за майчинството и всички провокации, които носи бракът, това не значи безусловно, че желае да ви наложи своя метод на живот, а че ви вижда в живота си в дълготраен проект.

Не ви съпоставя с други хора

Може би вашата зълва печели повече от вас или е доброволец в благотворителна организация.

Може би зет ви към този момент има свои деца, а вие към момента не сте подготвени да предприемете тази стъпка.

Може би сте решили, че не желаете брак, а по-скоро нетрадиционна връзка. Ако свекърва ви въпреки всичко почита вашите стремежи и решения, то значи тя в действителност ви почита и цени.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР