Пистата към предсрочни избори вече е открита, но винаги има

...
Пистата към предсрочни избори вече е открита, но винаги има
Коментари Харесай

Боряна Димитрова: Продължаваме промяната дава пример за пожелателно мислене -

Пистата към предварителни избори към този момент е открита, само че постоянно има някакъв късмет за ново държавно управление.

Лидерът на Демократична България Христо Иванов е приел добър метод, като търси единодушие по основни политики и приказва за технократски кабинет. Проблем е обаче реинтегрирането на " ИТН ", против което " Продължаваме промяната " е твърдо срещу, както и обидата на групировката на Кирил Петков и Асен Василев, съобщи Боряна Димитрова, началник на Алфа рисърч, по БНР. 

" Продължаваме промяната " се усеща прекомерно ранима от случилото се, с цел да преглътне егото си и да даде поддръжка за най-малкия от съдружните сътрудници, счита социологът. Тя дефинира като образец за пожелателно мислене репликата на Петков, че се надява на идния избор Политическа партия да събере 140 депутати. 

" Продължаваме промяната " пое много неверен метод, който не им донесе триумф за продобиване на депутати, това е неправилна политическа тактика, изключително в обстановка на остри политически рецесии, счита Боряна Димитрова. 

Тя акцентира, че има " усмиряване на растежа на " Възраждане ", тъй като ляво-русофилското пространство се разпределя сред партията на Костадин Костадинов, Българска социалистическа партия и " Български напредък ". 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР