Писмото от НСО предизвика бурни реакции. Това стана, защото НСО

...
Писмото от НСО предизвика бурни реакции. Това стана, защото НСО
Коментари Харесай

Росен Желязков даде още подробности за писмото от НСО

Писмото от НСО провокира бурни реакции. Това стана, тъй като НСО дава една зона за защита, за която няма никакви претекстове. В това нещо прозира желанието за нагнетяване на напрежението. Никой от изпълнителната власт, армията и полицията не желае да охранява тази зона. По никакъв метод не излиза наяве с какво е застрашено корабоплаването в зоната. Вчера беше поискано това в края на деня, а през днешния ден, малко преди да подаде оставка, ген. Красимир Станчев изиска защитата да бъде отстранена. Това към този момент е реалност и няма такава охраняема зона. За мен с тези дейности се търсеше единствено провокация.

Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ министърът на превоза Росен Желязков  Росен Желязков Росен Желязков е роден на 5 април 1968 година Той е магистър по право от Софийския университет „ Свети във връзка нестихващите кавги за случая в "Росенец " и писмото от НСО, за което бе дадена информация малко по-рано от премиера Бойко Борисов.

Борисов разкри скандално писмо на НСО на Радев за защитата на Доган. Ашколсун, възкликна той

"Държавните служби са длъжни да окажат подпомагане на НСО. За първи път НСО направи сходно искане и след това го отдръпна. За мен тук прозира сюжет и политически пиар. Явно Христо Иванов и Румен Радев са тръгнали на обединяване. Вчера видяхме обединяване на ултра леви и ултра десни хора. Всичко това се случва в доста значим и сложен миг за България. В момента би трябвало да има непоклатимост, а ние се лутаме в тематиката "Росенец " или тематиката, че прокуратурата си прави работата. Най-важното е, че Манфред Вебер и ЕНП застават твърдо зад кабинета Борисов ", безапелационен бе Желязков.

Шефът на НСО хвърли оставка
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР