Писмо със скандално съдържание, навяващо съмнения за готвен саботаж в

...
Писмо със скандално съдържание, навяващо съмнения за готвен саботаж в
Коментари Харесай

СКАНДАЛ: Саботаж и в Министерството на земеделието

Писмо със скандално наличие, навяващо подозрения за готвен бойкот в постоянното управление на Министерството на земеделието, разкри някогашният негов зам.-принципал и измежду създателите на Продължаваме промяната Иван Христанов. 

Според въпросното писмо, на 6 юни, в деня, когато кабинетът на Николай Денков бе определен в Народното събрание и постави клетва, шефът на БАБХ (Българската организация по сигурност на храните) доктор Иван Шиков не разрешава на управленията на регионалните дирекции на държавното звено всякаква връзка с ведомството в София. " До второ разпореждане ". 


Шиков - шефът на БАБХ, до момента в който не бъде изчегъртан 

Така нововстъпващият в служба министър Кирил Вътев де факто се остракира от информация и данни. Според данни на осведомени, става въпрос за заповед, спусната в 12 без 5 от служебната власт в лицето на експремиера Гълъб Донев за бойкот на новото Министерство на здравеопазването. БАБХ е на директно послушание на минситър-председателя още по решение на постоянното държавно управление на Кирил Петков. 


Предаването на властта сред служебника Явор Гечев и постоянно определения за министър Кирил Вътев



Самият Христанов, до който очевидно е достигнало въпросното писмо, признава, че недоумява на какво се дължи това наличие. И сбито го разгласява във фейсбук пространството с думите: 

" Какво ли значи това?! Непозната за мен рутинна процедура или нещо притеснително! "

Очаквайте детайлности! 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР