Пишман кентавър закрещя закани за убийство от прозореца на автобус

...
Пишман кентавър закрещя закани за убийство от прозореца на автобус
Коментари Харесай

В Пловдив ги напече! Откачил кентавър крещи през прозореца на автобус: К'во гледате, ще ви убия, уе!

Пишман кентавър закрещя закани за ликвидиране от прозореца на рейс на градския превоз в Пловдив. Всъщност младежът с животинската маска на кон не е тъкмо кентавър, а негова инверсия, защото митичното създание има торс на кон, само че главата му си е изцяло човешка, написа TrafficNews.bg.
Като се абстрахираме от митологичните условности, проявленията на младия пловдивчанин са си напряко стряскащи, което е в реда на нещата - войнственият манталитет е присъщ за кентаврите. Младежът на възраст към 18 години се качил с нахлузената на главата си маска, прикриваща напълно самоличността му.
Най-безцеремонно той заел една от седалките в рейс, пътуващ по линия 6, подал напълно конска глава през прозореца и почнал да крещи на нищо неподозиращи минувачи: " К'во гледате всички, ле, ще ви убия, ей! ", споделя безсънен жител, имал шанса да пътува с невъзпитаното митично създание.
Това напълно издава пловдивчанина, че е кентавър менте, защото съгласно легендите те са създания, надарени с изключителна мъдрост. В постъпката на пловдивчанина такава мъчно може да бъде съзряна.
Вследствие на създалата се агресивно-смехотворна сцена, младежът бил помолен от водача да напусне рейса, а пътник споделя, че макар къс вербален митинг, отдаден на " ти пък кой си, че да ми казваш какво да върша ", сбърканият кентавър се подчинил и слязъл.
Алкохол, избухлив тийнейджърски манталитет или пък особени пристрастия към събралата известност конска маска... аргументите за събитията не са известни, само че пък сцената е почтена за достоверен фотоалбум с гръмко заглавие " Пловдивски легенди и митове ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР