Пише речите си на картончетаНа връчването на наградите на сп.

...
Пише речите си на картончетаНа връчването на наградите на сп.
Коментари Харесай

Марая Кери не е и чувала за Дженифър Анистън

Пише речите си на картончета

На връчването на премиите на сп. " Variety " преди няколко дни в хотел " Beverly Wilshire ", Лос Анджелис,  отдаващи респект на мощните дами на нашето време,. шест дами получиха оценки, като една от тях бе 49-годишната Марая Кери.

Певицата се качи на сцената, облечена в блестяща черна рокля с дълги ръкави и V-образно деколте, с цел да получи своята статуетка и да изнесе благодарствено слово пред множеството присъстващи в залата.

" Винаги, когато би трябвало да държа тирада, вземам със себе си картончета, на които авансово съм я написала. Мониторите, от които би трябвало да чета, са надалеч и не ги виждам. Преди малко речта на Рийз Уидърспун беше прелестна ", съобщи още първоначално изпълнителката на " We Belong Together ".

Всичко щеше да бъде напълно наред, в случай че преди нея в действителност не бе излязла... Дженифър Анистън, която също бе измежду наградените, а колежката ѝ от идния сериал " The Morning Show " - Рийз Уидърспун, даже не беше измежду гостите на събитието.

С това Кери сподели, че в действителност не знае коя тъкмо е звездата от " Приятели " и не може да направи разлика сред двете актриси. Но това не е първият път, в който тя не разпознава фамозна персона. През 2006 година тя учуди всички с изявлението си, че въобще не знае коя е Дженифър Лопес и като се изключи че не я е чувала, също по този начин в никакъв случай не я е срещала. Тогава хората си помислиха, че евентуално сред тях съществува спор, само че латино дивата опроверга това изказване, заявявайки, че въпреки да се познават, допустимо е Марая просто да е не запомнила този факт.

10 години по-късно, обаче, Кери повтори тогавашното си изявление на церемония вечерята " Silver Circle ". На репортерите, повдигнали още веднъж тематиката за певицата с пуерториканска кръв, отговори, че към момента не е наясно коя е тя.

По всичко проличава, че очевидно Марая има някакъв проблем с името " Дженифър ", без значение от семейството...
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР