Писателят Илиян Любомиров, който е мъжът до тв водещата Петя

...
Писателят Илиян Любомиров, който е мъжът до тв водещата Петя
Коментари Харесай

Съпругът на Петя Дикова накара всички жени да й завиждат СНИ...

Писателят Илиян Любомиров, който е мъжът до тв водещата Петя Дикова, разплака фенките си с обяснението в обич, което й насочи. Чаровникът непрекъснато обсипва водещата с благи думи и жестове на внимание в обществената мрежа, а този път мотив за гордостта му стана корица, на която Пипи свети.

Ето какво написа Илиян и накара всички дами да съжаляват, че не са на мястото на дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков:

" В началото на връзката ни с Пипи доста се гордеех, когато тя беше на корицата на списание или на екрана, интервюирайки някоя международна звезда. Защото най-красивото момиче беше избрало да бъде с мен. Какъв егоцентрик съм бил, само че децата са най-категоричната победа над егото ", написа Любомиров.

" Затова в този момент гордостта е по-различна, по-силна. Последните години Пипи направи няколко значими неща. Роди ми двама синове, сътвори и разви национална акция за репродуктивното здраве, снима няколко кино лентата и написа книга. И всичко това, до момента в който е най-хубавата майка и муза. Гледам я още веднъж на екрана, още веднъж на корица, свети високо, по-красива от всеки път. Моето момиче ",завършва влюбеният мъж.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР