Писателят и панелист в предаването На кафе“ Георги Блажев стана

...
Писателят и панелист в предаването На кафе“ Георги Блажев стана
Коментари Харесай

Георги Блажев изроди жена си

Писателят и панелист в предаването „ На кафе “ Георги Блажев стана татко на дъщеричка. Тя се появи на бял свят на 23 октомври. От думите му излиза наяве, че половинката му Ива Папазова и бебето, на което са дали името София, са добре. И не пропуща да посочи шеговито, че дребната е зодия Везни.

 

Георги Блажев се похвали и че е бил неразделно до жена си по време на раждането. Не стопира своята интензивност даже и от болничното заведение – снима се с бебето и незабавно го демонстрира, само че със прикрито лице.

 

Ето какви бяха първите му думи към щерка му: „ София Блажева, избавям четиристаен апартамент с панорама към Витоша в сърцето ми. Настанявай се. Ива Папазова, ти си доста по-смела, мощна и борбена от мен. Цял живот ще те нося на ръце, разглезвам и заслужавам “.

 

Сподели и претекста си да участва на раждането на дъщеричката си, наблягайки, че не е изпитал никакъв боязън, а даже в противен случай – преживяването е било ужасно. Отбелязва, че още щом влезнал в родилната зала и видял Ива там, му се сторило неуместно да си тръгне преди „ страшното “. Чак го е позор, че до последно обсъждали да чака в кафенето.

 

 

Определя първото раждане като скок в непознатото за дамата и акцентира дебело, че следователно от мъжа се изисква да е парашут, да й държи ръката, да я гали по косата и да пуска тъпи смехории, подскачайки до нея на швейцарска топка, да я води до тоалетната, да й изяснява по какъв начин изтощена, със системи и по болнична нощница е егати мацката, да повтаря „ още малко “, когато явно е надвиснало многото.

 

Признава, че към този момент е закачен за Ива с хиляди корабни въжета, кукички, вендузи и 16 тона лепило, а сърцето му безусловно се е разширило, с цел да побере още обич към нея. И не пропуща да заключи, че това не е мъжество, а най-нормален акт на любов.

 

 

Георги Блажев е получил голяма поддръжка от феновете си. Гала и Стефан пък го изненадали с цялостен куп вестници, които излезли да купят от датата на раждането на София.

За Ива това е първа рожба, само че Блажев има 3-годишен наследник Боян от първия си брак. Момченцето е приело доста добре новината, че към този момент е батко.

 

И въпреки да има един бракоразвод зад тила си, писателят не се плаши да надене още веднъж брачния ярем и се сгоди за Ива след едногодишна връзка. Няма самообладание да я води и до олтара. Категоричен е, че в нейно лице е разкрил сродната си душа и желае още веднъж да опита от фамилния живот. Дата за сватбата към момента не е планувана, само че по всяка възможност ще се състои, откакто Ива се съвземе от раждането. Вярва, че човек не трябва да се плаши от минали неточности, а самоуверено да гледа напред към новите хоризонти.

Инфо: Уикенд

Тагове: Георги Блажев панелист писател „ На кафе “ раждане дъщеря София Ива Папазова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР