Писателят и панелист в На кафе“ Георги Блажев се сгоди.

...
Писателят и панелист в На кафе“ Георги Блажев се сгоди.
Коментари Харесай

Блажев се сгоди за актриса, предложи й в Родопите

Писателят и панелист в " На кафе “ Георги Блажев се сгоди. Той предложи брак на красивата и надарена родна актриса Ива Папазова, която е възпитаничка на починалия Стефан Данаилов.

Предложение

" Близките ми знаят, че аз съм безвъзвратен романтик. А и с Ива мога да си разреша да съм самоуверен, тъй като разбирам какво имаме, какво изпитваме един към различен и тази ми убеденост е като пълен матрак, върху който мога да скоча, без да си счупя нищо, най-много сърцето. Миналата неделя заспах с концепцията да й предложа брак. На идната заран попитах колежката ми Ромина за прекрасен бижутерски магазин и след ефир отидох и харесах пръстена. Отне ми 10 минути - споделя пред " Телеграф “ Блажев и добавя: - Избрах Родопите и по-точно село Равногор за локация на предлагането, тъй като Ива не обича помпозността в никаква форма. Падане на колене пред Айфеловата кула просто не е нейната визия за романтика. Нямах съответен проект по кое време и по какъв начин да й предложа, чаках моментът да ми проговори. Минахме около един магически параклис с хубав двор и пейки и взех решение да работя “.

Филм



За момента влюбените не възнамеряват женитба, а се любуват на интервала си като годеници. " И двамата по-скоро си представяме сватбата да бъде следващата година “, споделя Блажев. Като публицист ни е забавно с коя книга ще оприличи обичаната си, само че той се стопира на заглавие на филм. “Всичко на всички места едновременно ". Защото по този начин се усещам, когато си мисля какво ми даде и продължава да ми дава връзката с Ива. Тя е вълшебно момиче и аз извадих вманиачен шанс с нея “, приключва панелистът от " На кафе “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР