pirinsko.comСтоян Терзийски е на 32 години от Благоевград. Преди около

...
pirinsko.comСтоян Терзийски е на 32 години от Благоевград. Преди около
Коментари Харесай

Стоян от Благоевград, отслабнал 130 кг. : Спрете да се оправдавате и ще успеете във всичко

pirinsko.com

Стоян Терзийски е на 32 години от Благоевград. Преди към две години той тежи към 227 кг., а през днешния ден е 97 кг.

От както се помни, той постоянно е бил с наднормено тегло, само че повратен миг в неговия живот настава преди няколко години, когато през шест месеца губи майка си и татко си.

На 23 години той остава самичък, стресът го води до още повече погазване и наддава още 100 кг. 

До преди две години за младия мъж животът е бил един обаян кръг,  в който той е намирал само и единствено наслаждение в храната. Стоян е замествал неналичието на семейство и другари с храна, замествал е неналичието на прочувствена храна, с същинска храна. 



Той се е събуждал и лягал с мисълта за ястие. Според него дневно е изяждал към 5 кг.  храна, над 8 хиляди калории и е давал към 30 лв. за хранителни артикули всеки ден. Килограмите му поставят рамка, ограничаване в това да мечтае и да мисли за бъдещето. Не го взимат в казарма, бил е един единствен път на нощен бар, на абитуриентския си бал.



Едва предишното лято за пръв път вижда българското море, откакто към този момент е почнал да смъква килограми и да придобива  самочувствие. Преди това той се е самоизолирал от всичко и от всички, излиза от обществото, тъй като килограмите му поставят рамки на голям брой ограничавания. 

Стоян е един воин, който е спрял да търси оправдания и аргументи за ориста си, взел се е в ръце и е оказал помощ самичък на себе си. Стоян Терзийски е спечелил най-голямата борба в живота са, а точно борбата със самия него. Той даде изявление пред Pirinsko.com, с концепцията да стимулира всеки, стеснен от своите пороци, неприятни привички и зависимости.   

 

Интервюто със Стоян ТУК         

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР