Пирин постигна драматична победа с 3:2 над Миньор (Перник) в

...
Пирин постигна драматична победа с 3:2 над Миньор (Перник) в
Коментари Харесай

Пирин удари Миньор след късна драма

Пирин реализира трагична победа с 3:2 над Миньор (Перник) в дербито на 10-ия кръг във Втора лига. " Орлетата " губеха до 87-ата минута, само че с два гола на Преслав Йорданов стигнаха до триумфа. Преди това Станислав Манолев бе разкрил резултата, само че " чуковете " обърнаха след две попадения на Антон Славчев.

Така " орлетата " събраха 19 точки и заемат трето място във краткотрайното класиране, до момента в който Миньор е 9-и с 11 пункта.

Домакините поведоха още в 9-ата минута. Тогава Красимир Станоев центрира по зема отдясно, а Станислав Манолев се бе озовал на върха на офанзивата и насочи топката във вратата за 1:0.

В 41-ата минута гостите от Перник изравниха посредством Антон Славчев. Футболистът на Миньор засече с глава центриране, което Руберто съумя да почисти. При добавката обаче бранителят вкара за 1:1.

В 47-ата минута Пирин можеше да поведе за повторно, само че гредата спря " орлетата ". Центриране по земя на Айна беше блокирано от Павлин Чиликов. При опита си да почисти бранителят прати топката в гредата.

В 53-ата минута Спас Георгиев бе останал самичък против Леонтиев, само че не съумя да го преодолее.

В 60-ата минута Миньор поведе с втори гол в мача на Антон Славчев. Бранителят се разписа с глава след доста положително центриране на Иван Вълчанов от фаул.

В 87-ата минута Джордж Оукли се измъкна зад тила на отбраната на Миньор. Това принуди Антон Славчев да фаулира нападателя в наказателното поле, а Георги Кабаков уточни точката за осъществяване на дузпа. Зад топката застана Преслав Йорданов, който трансформира дузпата в гол с безапелационен удар.

Дълбоко в добавеното време Карачанаков центрира от директен свободен удар, а Йорданов прати топката във вратата за крайното 3:2.
 Босът на Пирин изясни за напускането на Ива Уорън
Босът на Пирин изясни за напускането на Ива Уорън

Излезе с отворено писмо
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР