Пирин Благоевград посреща Локомотив Пловдив в мач от 16-ия кръг

...
Пирин Благоевград посреща Локомотив Пловдив в мач от 16-ия кръг
Коментари Харесай

Дебют за Христо Янев при домакинството на Пирин на Локомотив Пд в Първа лига

Пирин Благоевград посреща Локомотив Пловдив в мач от 16-ия кръг на Първа лига, а " орлетата " ще бъдат изведен от Христо Янев, който пое треньорския пост пред дни.

След загубата с 1:4 от Септември в предишния кръг Пирин се намира на предпоследна позиция в класирането с актив от 8 точки.

„ Ситуацията е такава, каквато е, аз съм я приел и знам с какво се понечвам. Предпочитам да се боря с нещо, което на пръв взор наподобява мъчно. Трябва първо да опозная тази съблекалня, да схвана същността на проблемите и корените им, с цел да мога да се оправя с тях. Има два дни, в които да приготвя тима за мача, който ни следва с Локомотив (Пловдив) и желая да работя в среда, която ни доставя наслаждение. Искрено имам вяра в това, което правя, в работата с момчетата. Трябва по най-бързия метод да се нагодим един към различен “, съобщи Янев.

„ Трябва да се съобразя с ситуацията и обстановката, които са довели до този миг. Знаем резултатите и заради тази причина съм тук пред вас. Трябва да се съобразим със противник, с хората в съблекалнята, имаме няколко осъдени, контузени и една съблекалня, изгубила самочувствие и убеденост в себе си. Имам доста работа, само че самичък не мога да я свърша, а с моя екип. Благодаря за положителното посрещане, само че би трябвало да се захващаме за работа “, сподели още новият треньор на Пирин, който ще дебютира през днешния ден като старши треньор на Пирин.

Янев няма да може да разчита на осъдените Венцислав Бенгюзов и Александър Дюлгеров, само че и на възстановяващия се от травма Красимир Станоев. Своето присъединяване номер 200 в елита може да запише халфът Славчо Шоколаров.

Главен съдия ще бъде Волен Чинков, а отговорник за ВАР ще бъде Станимир Тренчев.

Гостите от Локомотив са на четвърта позиция в класирането, единствено на две точки от третото място и имат 9 победи, 2 равенства и 3 провали от началото на сезона. Пловдивските „ железничари “ записаха три победи в последните си пет мача, а в предишния кръг приключиха наедно 1:1 при гостуването на Левски.

В първия дуел от сезона Пирин отстъпи на пловдивчани с 1:2. Локомотив завоюва последните четири мача против благоевградчани в Първа лига. Последната победа на „ орлетата “ против този противник е на 09.09.2017 година с 5:0. Два гола тогава вкарва Станислав Костов, а по един прибавиха Анди Реня, Аймен Суда и Петър Христов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР