Пир за цял милион с 250 гости, специално нает самолет,

Пир за цял милион с 250 гости, специално нает самолет, ...

Супер лукс! Цеци Красимирова пръсна милион за сватбата си.Пир за цял милион с 250 гости, специално нает самолет, арии на Верди, заря в полунощ, бели гълъби и рокля, шита цели 5 месеца. Това е краткото описание на сватбата на Цеци Красимирова с американския милионер Майкъл Струмейтис – пише в. „Уикенд“. Двамата си казаха „да“ на 12 май в старинен каталунски мазък, а меденият им месец ще бъде във Фиджи – отбелязва изданието.

Само две родни звезди са били на сватбата с покани като гости – разкрива изданието, като се позовава на хора, присъствали на събитието. Това са Мариан Кюрпанов – най-добрият приятел на Цеци Красимирова от нейните манекенски години, и журналистът Мартин Карбовски. На грандиозното пиршество очаквали и бившия мъж на тв водещата Наталия Симеонова – Денис Ризов. Той обаче в последния момент обявил, че няма да дойде, тъй като имало проблем с полета му от САЩ (където е постоянното му местожителство) до Каталуния.

От България сватбарите тръгнали с цял самолет, специално нает за щастливия ден. В него пътували 170 души – не само гости, но и артисти, които трябвало да вземат участие в програмата на партито. На борда бил целият ансамбъл „Българе“, който наброява около 70 души. Роднините и приятелите на булката най-мнаго се радвали на Звезди от „Ахат“ и фолкпевицата Преслава.

Източник: marica.bg