Пилотният епизод от предисторията на Игра на тронове е вече

...
Пилотният епизод от предисторията на Игра на тронове е вече
Коментари Харесай

Готов е пилотният епизод от предисторията на "Игра на тронове"

Пилотният епизод от предисторията на " Игра на тронове " е към този момент сниман в Белфаст, съобщи програмният шеф на HBO Кейси Бойс. Все още не е несъмнено дала от малкия екран ще дадат зелена светлина на сериала, тъй като предстоят разисквания. Въпреки това Бойс изглеждаше позитивно надъхан от това, което е видял, заяви " Ройтерс ".

" Наистина наподобява добре. Актьорският състав е необикновен ", отговори той на въпроси към вероятния сериал по време на показване на бъдещите планове на HBO. С последния сезон на " Игра на тронове ", който приключи през месец май, доста фенове са нетърпеливи да се върнат във фикционалния свят на Вестерос, основан от Джордж Р. Р. Мартин.

В същото време макар безспорния си триумф последният сезон попадна под рецензията на почитателите, които не утвърдиха избрани сюжетни ходове и развития на основни персонажи. Това докара до основаването на петиция, която упорства сезонът да бъде сниман още веднъж, а сюжетът да бъде основан от " способени създатели ". До момента тя е подписана от 1.7 млн. души.

Това не попречи на " Игра на тронове " да получи рекордните 32 номинации на премиите " Еми ". Според HBO, които се базират на данни, с които разполагат, сериалът е счупил и върховете по гледаемост на малкия екран. Той е гледан от 19.3 млн. фенове единствено в Съединени американски щати.

Блойс сподели, че реакцията на феновете не е трансформирала по никакъв метод метода на HBO към плана за предистория на сериала. В него взе участие Наоми Уатс, а историята се развива хилядолетия преди събитията от " Игра на тронове ". По описанието на HBO предисторията наблюдава по какъв начин светът се изплъзва от златния си интервал на герои към своите най-мрачни времена.

Според Блойс петицията е посочила, че почитателите живо се интересуват от сериала. За него един от дребното дефекти на сериалите, които се радват на голяма известност, са упованията на феновете към техния свършек. Както и че всеки има друго мнение за това какъв би трябвало да бъде краят.

На въпроса дали негативната реакция ще се отрази на предисторията, Блойс беше безапелационен: " Ни минимум ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР