Пилотите и стюардесите на авиокомпанията Луфтханза започват ефективна стачка в

...
Пилотите и стюардесите на авиокомпанията Луфтханза започват ефективна стачка в
Коментари Харесай

Двудневна стачка на Луфтханза ще засегне всички полети

Пилотите и стюардесите на самолетната компания " Луфтханза " стартират ефикасна стачка в 01.00 ч. на 7 ноември, която ще продължи до 24.00 ч. на 8 ноември и ще засегне както националните, по този начин и интернационалните полети на превозвача. Това осведомиха от пресцентъра на Министерството на външните работи във вторник.

До крайните дейности се стига, откакто Синдикатът на стюардите и стюардесите УФО (UFO) отхвърли предложение на самолетната компания за договаряния в края на седмицата, съобщи ДПА.

" Не сме наивни, офертата за договаряния от " Луфтханза " е подвеждаща, за пред необятната общност ", сподели във вторник заместник-председателят на УФО Даниел Флор, откакто предходния ден профсъюзът прикани за 48-часова стачка в четвъртък и петък при всички излитащи от Германия полети.

Пътниците, резервирали си билети за интервала на плануваната стачка, могат да ги презаверят гратис през идните 10 дни. Вътрешните полети също така могат да бъдат сменени с билети за трен.

На 20 октомври УФО към този момент провежда стачка в четири филиала на групата Луфтханза, което докара до стотина анулирани полета. Тогава обаче главният транспортьор не бе обиден.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР