Пилоти на дронове от различни страни ще участват в международното

...
Пилоти на дронове от различни страни ще участват в международното
Коментари Харесай

Погледнете през очите на дрона край Гребната база

Пилоти на дронове от разнообразни страни ще вземат участие в интернационалното съревнование с дронове в Пловдив, Гребната база, този уикенд (30 септември – 1 октовмри). Мероприятието се провежда със съдействието на Община Пловдив, локалния клуб по авиомоделизъм, Българската федерация по авиомоделизъм, Техническия университет и Дрон АРЕНА.

Целта на водачите е да бъдат най-бързи и най-прецизни при прекосяването на авансово подредено майсторско трасе. Пилотите ще ръководят свръхбързи дронове чрез дистанционно управление и специфични очила, през които ще гледат през „ очите на дрона “. Всички летящи устройства са конструирани и съединени от самите водачи, което дава възжможност надпреварата да бъде извънредно зрелищно и завлядяващо.

Тази година за първи път публиката ще има неповторимата опция да се потопи в преживяването и да усетят полета от първо лице. Чрез особено предоставени очила от уредниците на „ Дрон АРЕНА “ ще може да се следят надпреварата през погледа на самите дронове.

„ Нашата цел е да покажем на всички какъв брой ужасно и разпускащо е преживяването да се ръководи дрон. Да споделим опит и да дадем начални насоки за навлизането в това занимание. Желанието да полети е вродено на индивида, дроновете просто са инструмента това да се случи. “ – споделя Антон Пулийски от Дрон АРЕНА.
 Погледнете през очите на дрона край Гребната база  Погледнете през очите на дрона край Гребната база  Погледнете през очите на дрона край Гребната база  Погледнете през очите на дрона край Гребната база
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР