Пилотът на Ред Бул и лидер в генералното класиране във

...
Пилотът на Ред Бул и лидер в генералното класиране във
Коментари Харесай

Верстапен: Мерцедес са много силни, но трябва да продължим да натискаме

Пилотът на Ред Бул и водач в генералното класиране във Формула 1 Макс Верстапен е обезпокоен за възможностите си за продобиване на първа международна купа след разочароващите резултати в последните надпревари.

Нидерландецът към момента има задатък от осем точки по отношение на седемкратния и сегашен международен първенец Люис Хамилтън, а до края на сезона остават единствено две съревнования – в Саудитска Арабия и Абу Даби.

„ Определено в последните няколко надпревари, даже и тези, които аз завоювах, усещах, че те са доста мощни. Според мен има доста стартове, в които спечелихме точки, а бе разумно да загубим. Просто би трябвало да продължим да натискаме. Мисля, че до момента свършихме страхотна като тим спрямо предходната година. Тогава те бяха извънредно доминантни и за нас още да сме в борбата е необикновено. Разбира се, няма да се предаваме, само че този уикенд несъмнено не ни доближаваше движение, само че всеки уикенд е друг. Всичко може да се случи както се вижда. Получих наказване с пет места поради жълти знамена, само че такива обстановки се случват доста бързо и на всеки “, съобщи Верстапен.

Пилотът на Ред Бул добави, че ще се постарае да обърка проектите на Мерцедес в Гран При на Саудитска Арабия, където „ черните стрели “ още веднъж са посочени за фаворите поради съществуването на голям брой дълги прави на уличната писта в Джеда.

„ Бих желал преднината ми да беше по-голяма. Когато обаче не ти доближава движение, това е невероятно. Ние ще се опитаме да се представим по-добре на градската писта в Саудитска Арабия, а по-късно ще забележим какво ще стане в Абу Даби “, сподели още водачът в шампионата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР