Пилотът на полет на Southwest Airlines заплаши да отмени излитането,

...
Пилотът на полет на Southwest Airlines заплаши да отмени излитането,
Коментари Харесай

Пътник изпрати голата си снимка на останалите пасажери в самолет

Пилотът на полет на Southwest Airlines заплаши да анулира излитането, след катомъжв ​​самолета изпрати голата сиснимкана другите пасажери, оповестява Си Ен Ен, предаваbTV.

Случката е преди полета от Хюстън,САЩдо Кабо Сан Лукас,Мексико. Трансферът на файлове е бил сбъднат посредством AirDrop на Apple.

“Ето каква е договорката, в случай че това продължи, до момента в който сметук, ще би трябвало да се върна до вратата и всички ще би трябвало да слязат. Ще се свържа с защитата и ваканциите ви ще бъдат провалени. Така, че ще ви помоля да спрете да изпращате фотоси ”, казапилотът на пасажерите, до момента в който е сниман отпътниквъв видео, оповестено в ТикТок и гледано към 2,7 милиона пъти.

Пътничката Тейглор Марсалис, снимала видеото сподели, че тя и нейните другари са се качили всамолета, а по-късно са получили уведомление за събаряне на фотоси.

Тя акцентира, че е отхвърлиха известието, само че две от приятелките ѝ са го приели, след което са се сдобили с голите фотоси.

„ Това беше голмъж, който се беше пуснал AirDrop на всички “, сподели Марсалис.

Друга пътничка е уведомила стюардесата за фотосите.

„ Безопасността, сигурността и благосъстоянието на пасажерите и чиновниците ни е най-големият приоритет на екипа на самолетната компания “, се споделя в изказване на Southwest Airlines.

Марсалис сподели, чепилотът е бил експерт и се е справил ужасно със обстановката.

След изявлението напилота и инспекцията на стюардесите,самолетът е изхвърчал безвредно.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР