Пилот загина след самолетна катастрофа по време на парти за разкриване на пола в Мексико

...
Пилот загина, след като самолетът, с който той управляваше като
Коментари Харесай

Пилот загина, след като самолетът, с който той управляваше като част от партито за разкриване на пола в Мексико, се разби в неделя.

Видео, публикувано онлайн, показва как самолетът изпуска розов дим, докато лети над двойка, чакаща пред табела, която гласи „О, скъпа“, заобиколена от розови и сини балони.

Записът улавя момента, в който лявото крило на самолета изглежда се отделя от фюзелажа, докато той отлита от групата хора отдолу.

Властите в Наволато, щата Синалоа, казаха пред CNN en Español, дъщерната мрежа на CNN, че пилотът е починал в болницата след катастрофата.

Алън Франсиско Рангел от Червения кръст Синалоа каза пред CNN, че парамедиците са лекували пилота на мястото на катастрофата в Сан Педро, Наволато и след това са го откарали в местна болница, където е починал.

Властите не съобщават името на пилота, а причината за катастрофата не е ясна.

Не се съобщава за други пострадали в резултат на инцидента.

Партитата за разкриване на пола са замислени като забавен начин да се каже на семейството и приятелите дали ще посрещнат на света момиче или момче.

експлозията при разкриване на пола започва горски пожар Служба по горите на САЩ

Първоначално незначителни събития, включващи разрязване на торта с цветна глазура или може би фойерверки, някои бъдещи родители са избрали вместо това рисковани и скъпи разкривания на пола.

На разкриване през 2017 г. в Аризона гостите бяха помолени да стрелят по импровизирана мишена, надраскана с думите „Момче“ и „Момиче“.

Когато мишената – пълна със силно експлозивния танерит – избухна, син облак се издигна нагоре и незабавно запали околните храсталаци.

Беше момче и партито в крайна сметка струваше на виновните покровители повече от 8 милиона долара реституция, след като предизвика горски пожар, обхващащ 47 000 акра.

А в Айова през октомври 2019 г. партито за разкриване на пола се провали, когато семейството неволно направи тръбна бомба. Когато устройството изгасна, цялата тръба избухна, разлетявайки се шрапнел, който удари и уби баба, стояща наблизо.

Лия Асмелаш от CNN допринесе за този доклад.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР