Пилот загина след самолетна катастрофа по време на парти за разкриване на пола в Мексико

...
Пилот загина, след като самолетът, който управляваше като част от
Коментари Харесай

Пилот загина, след като самолетът, който управляваше като част от парти за разкриване на пола в Мексико, се разби в неделя.

Видео е публикувано онлайн показва как самолетът изпуска розов дим, докато лети над двойка, чакаща пред табела, която гласи „О, скъпа“, заобиколена от розови и сини балони.

Записът улавя момента, в който лявото крило на самолета изглежда отделно от фюзелажа, докато отлита от групата хора отдолу.

Властите в Наволато, щата Синалоа, казаха на CNN en Español, дъщерната мрежа на CNN, че пилотът е починал в болницата след катастрофата.< /p>

Алън Франсиско Рангел от Червения кръст Синалоа каза пред CNN, че парамедиците са оказали помощ на пилота на мястото на катастрофата в Сан Педро, Наволато и след това са го откарали в местна болница, където е починал.

Властите не съобщават името на пилота и причината за катастрофата не е ясна.

Не се съобщава за други наранявания в резултат на инцидента.

Партитата за разкриване на пола бяха замислени като забавен начин да кажете на семейството и приятелите си дали са на път да посрещнат момиче или момче на света.

Първоначално незначителни събития, включващи разрязване на торта с цветна глазура или може би фойерверки, някои бъдещите родители са решили вместо това да използват рисковано и скъпо разкриване на пола.

На разкриване през 2017 г. в Аризона гостите бяха помолени да стрелят по импровизирана мишена, надраскана с думите „Момче“ и „Момиче“.

Когато мишената – пълна със силно експлозивния танерит – избухна, син облак се издигна нагоре и незабавно запали околните храсталаци.

Беше момче и партито в крайна сметка струваше на виновните посетители повече от 8 милиона долара реституция, след като предизвика горски пожар, обхващащ 47 000 акра.

А в Айова през октомври 2019 г. парти за разкриване на пола отиде на юг, когато семейството неволно построи тръбна бомба. Когато устройството се задейства, цялата тръба избухна, разлетявайки се шрапнел, който удари и уби баба, стояща наблизо.

Лия Асмелаш от CNN допринесе за този доклад.

За повече новини и бюлетини на CNN създайте акаунт в CNN.com

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР