Пилот твърди, че е намерил части от мистериозно изчезналия Боинг

...
Пилот твърди, че е намерил части от мистериозно изчезналия Боинг
Коментари Харесай

„Откривателят“ на Боинга-фантом влезе в камбоджанската джунгла, за да се добере до останките, но му се случи нещо страховито

Пилот твърди, че е намерил елементи от мистериозно изчезналия Боинг от полет MH370 на „ Малайзийските авиолинии “ в джунглата на Камбоджа – там, където различен изследовател на самолета съобщи, че е забелязал остатъци благодарение на Google Мапс. За намирането на Боинга-фантом е оповестена премия от 96 млн. $, оповестява „ Дейли Мейл “, представен от Блиц.

``
реклама
 
Британецът Даниел Бойер разгласи, че е разкрил местонахождението на мотора, опашката и пилотската кабина. То е надълбоко в джунглата на Камбоджа на север от столицата Пномпен.
 
Преди месец филмовият продуцент Йън Уилсън, който пръв откри следи от самолета благодарение на Google Мапс, предприе експедиция в джунглата с желанието да стигне до тях. Заедно с брат си той кацнал наоколо до мястото, придружаван от камбоджански бойци.
 
Наложило им се, обаче, да се върнат, тъй като мястото било „ обкръжено от въоръжени незаконни дървосекачи, които били надрусани с амфетамини на кристали “.
 
Новото изобретение на Бойер е единствено на 16 км от това на Уилсън, наоколо до водопадите Чрок Лаян.
 Самолетът изчезна на 8 март 2014 година на път от Куала Лумпур към Пекин с 238 души на борда. Властите прекратиха издирването още предходната година, само че към момента има разногласия за това какво се е случило с машината.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР