Пилот на РУСКИ хеликоптер, който бягаше в Украйна, беше проследен

...
Пилот на РУСКИ хеликоптер, който бягаше в Украйна, беше проследен
Коментари Харесай

Как дезертьорът на Путин, летял с хеликоптер до Украйна, „беше проследен в Европа от оперативни отряди и оставен надупчен с куршуми“

Пилот на РУСКИ хеликоптер, който бягаше в Украйна, беше проследен от пропутински хищни отряди, които го напуснаха " надупчен с патрони ".

28-годишният капитан Максим Кузминов беше убит в Испания на 13 февруари, месеци откакто Москва го разгласи за изменник и даде обещание да го ликвидира.

В понеделник управляващите разкриха, че тялото, намерено в гараж в крайбрежния град Виляхойоса в Аликанте, покрай Бенидорм, принадлежи на това на съветския водач.

Испанските детективи споделиха, че третират убийството като " споразумяване на сметки ", заяви EFE, като се има поради, че жертвата е била простреляна шест пъти и по-късно прегазена от транспортно средство, употребявано от убийците.

Кузминов евентуално щеше да бъде високо в листата на Путин, откакто направи заглавия за непринудено приземяване на съветски Ми-8 за £15 милиона на военно летище в региона на Харков в Украйна предишния август.

Дръзкият героизъм го жигосах от руснаците като „ изменник на родината “.

Сега следователите смя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР