ПИКОВЕНВъпреки постигате мечтаните професионални успехи. Бъдете търпеливи, за да се

...
ПИКОВЕНВъпреки постигате мечтаните професионални успехи. Бъдете търпеливи, за да се
Коментари Харесай

Хороскоп на Алена за август

ПИК

ОВЕН

Въпреки постигате мечтаните професионални триумфи. Бъдете търпеливи, с цел да се справите с поставените ви задания. Постарайте се да вникнете в заниманията си на работното място. Проведените настоятелен диалози са сполучливи. Отговорното отношение към работата ви ще помогне да се справите с начинанията. Колегите ви са на ваша страна и ще ви поддържат.

ТЕЛЕЦ

Днес сте чувствителни, нерешителни и изпълнени със подозрения. Причината е подбудена от разочарованието, което изживявате поради отвращение на вашите сътрудници да одобряват съществено концепциите ви, с което ви наскърбяват. Предадени сте от хора, на които сте имали цялостно доверие. Не е във ваша изгода да се занимавате с търговия или финансови покупко-продажби, тъй като, в случай че разчитате на шанса си, ще загубите.

БЛИЗНАЦИ

Поставете сполучливо начало на значими настоятелен диалози. Не отхвърляйте срещи с нови настоятелен сътрудници. Ще получите нови оферти за взаимен бизнес. Блазнят ви, само че бъдете деликатни. Съдбата ви дава късмет да намерите изчезнали движимости и пари, а също да се срещнете с настоятелен сътрудници.

РАК

Успехът е с вас, в случай че организирате деликатно диалозите и настоятелен срещи и създадете нови взаимоотношения. Очаквайте авансово планувани промени в професионалния ви път. Не позволявайте на сътрудниците ви да ви занимават с проблеми отвън професионалните ви отговорности.

ЛЪВ

Предпазвайте се от несъответствуващи контакти. Въздържайте се от взимане на значими решения и от дейни дейности, свързани с професионалната ви реализация, в случай че не сте подготвени за смяна. Не разчитайте на сътрудниците си и не очаквайте помощ от сътрудниците си, с цел да не навредите на работата си и да избегнете ненужни проблеми.

ДЕВА

Въпреки компликациите сте изпълнени с готовност за работа. Ще изживеете непредвидени позитивни промени. Ако си мечтаете за личен бизнес обмислете по кое време да поставите неговото начало. Във ваша изгода е да обърнете внимание на новите преференциални настоятелен оферти и да извлечете оптималната изгода от тях.

ВЕЗНИ

Не се опитвайте да търсите поддръжка от страна на деловите си сътрудниците си и не очаквайте помощ. Промените са причина да сте прекомерно раздразнителни и нападателни. Намесата и препоръките на сътрудниците ви са доброжелателни, тъй като желаят да ви оказват помощ. При нужда осъществете пътешестване. Разчитайте повече на интуицията си.

СКОРПИОН

Днес не се изкушавайте от инициативи. Постарайте се да изясните бързо зародилите недоразумения с сътрудниците си, с цел да не ги придвижите вечерта в дома си. Бизнесмените са подготвени да приготвят за автограф контракти, само че не са планували клопките, неупоменати в клаузите, които им вредят. Предпазвайте се от финансови загуби.

СТРЕЛЕЦ

Известие ще стане причина за огромни промени освен в персоналния живот, а и на работното място. Не пропускайте да употребявате положителния си късмет, тъй като скоро може да не ви споходи. Здравият разсъдък и добре премислените дейности ще ви предпазят от съществени неточности. Проблемите следобяд са свързани с триумфите ви и с повече нерешителност.

КОЗИРОГ

Необходими са ви доста старания, с цел да се справите с работата си и да отхвърлите неотложните задания. Не се плануват финансови приходи. Очаквайте оферти, водещи до възстановяване на материалното положение. При нужда потърсете помощта на сътрудниците си, само че единствено в случай че сте уверени, че сами няма по какъв начин да се справите с компликациите.

ВОДОЛЕЙ

Подобрете с съвършената си работа вашето материално положение, откакто имате тази опция. Не предприемайте смяна на работното място. Бъдете деликатни и търпеливи. По-добре се постарайте да прецените всички позитивни и негативни качества на деловите си сътрудници. Така няма да съжалявате за подписаните контракти, тъй като може да ви изненадат загуби.

РИБИ

Вземете значими решения, само че разчитайте на разсъдъка си. Работете интензивно и обмислете новите настоятелен оферти, без да давате знак, че сте впечатлени от тях, с цел да не ви спестят нещо значимо. Обърнете внимание на новите преференциални вложения, без да давате позитивен отговор в същия ден. Предпазвайте се от припряност и недомислени дейности.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР