Пике е уверен в участието на Надал и Джокович за

...
Пике е уверен в участието на Надал и Джокович за
Коментари Харесай

Пике е уверен в участието на Надал и Джокович за Купа Дейвис догодина

Пике е убеден в присъединяване на Надал и Джокович за Купа Дейвис следващата година
Защитникът на Барселона Жерар Пике има вяра, че Рафаел Надал и Новак Джокович ще вземат присъединяване в новия формат на Купа Дейвис следващата година в Мадрид, като,,вратата остава отворена “ и за Роджър Федерер. Бранителят на каталунците е президент на Kosmos – компанията, която популяризира новия формат на Купа Дейвис.

,,Говорих с множеството топ играчи. С Рафа всичко мина положително, в случай че няма различен значим ангажимент, ще взе участие. Относно Новак, той показа, че би предпочел да играе за Световната купа следващата година, вместо в Купа Дейвис, само че все пак съм оптимист, че може да достигнем до единодушие “, зави Пике.

Най-малък е шансът Федерер да склони да взе участие. Швейцарецът е на 37 години и деликатно избира на кои шампионати да взе участие, като не се е състезавал за Купа Дейвис от 2015 година.,,Федерер е в стадий от кариерата си, в който приоритизира най-важните тенис шампионати. Говорих с негови представители и не получих отвод, тъй че,,вратата остава отворена “, приключи централният бранител на Барса.

Новият формат на Купа Дейвис ще се организира в средата на ноември в Мадрид, като ще съвпадне с дебютното издание на Световната купа. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР