Пикът на ескалацията (на антиправителствения протест) е в сряда -

...
Пикът на ескалацията (на антиправителствения протест) е в сряда -
Коментари Харесай

Хаджигенов: В ГЕРБ научиха задните изходи като Орешарски

" Пикът на ескалацията (на антиправителствения протест) е в сряда - народен протест митинг в София и в цялата страна блокиране на всичко... Правителството на Борисов повтаря грешките на Орешарски, даже задните входове научиха ", разяснява юрист Николай Хаджигенов от " Отровното трио ", един от основателите на митингите с искане за оставки на премиера и основния прокурор.

Думите му идват откакто в петък вечерта обсада на постройката на Българска национална телевизия с ръководителя на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова вътре, подсети на тази от 2013 година, когато протестиращи блокираха вътре тогавашния премиера Пламен Орешарски и се наложи той да бъде извеждан от задния излаз на постройката.

" Смениха едни министри на Пеевски с други министри на Пеевски. Това е жалка история. Протестът желае оставка за изцяло творчество, корупционно, на държавното управление ", сподели Хаджигенов пред БНР в неделя по отношение на направения в петък ремонт на кабинета.

" Превръщаме се в тирания и наше обвързване е да се надигнем против тиранията... Искаме да създадем реализиране на оптимално почтени и транспарантни избори посредством отдалечено гласоподаване, електронно гласоподаване и оптималната гласност на изборния развой... При неналичието на почтени избори единственият метод да пробием ГЕРБ е в някакъв метод да се съберем ", счита Хаджигенов

" Така, както се краде под ведрото управление на ГЕРБ, никой различен не е крал българите, никой не ги е потискал по този начин ", счита той и добави, че всичко направено до момента като детски градини или пътища е " с 20% от парите, останалите са откраднати ". Той добави, че митингите сега са най-много поради това, че публичният контракт е нарушен, а страната се изправя пред тирания.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР