Пикантен скандал тресе Университета за национално и световно стопанство (УНСС)

...
Пикантен скандал тресе Университета за национално и световно стопанство (УНСС)
Коментари Харесай

Въпрос в Narod.bg: УНСС настръхна, има ли любовница ректорът проф. Димитър Димитров?

Пикантен скандал тресе Университета за национално и международно стопанство (УНСС) – преподаватели и студенти се питат има ли властна държанка ректорът проф. Димитър Панайотов Димитров?

Сигнал до Narod.bg разкрива, че в някогашния ВИИ „ Карл Маркс ” се разправя за дългогодишна спекулация на ректора с негова асистентка.

Според мълвата двамата даже обикаляли света за сметка на бюджета на ВУЗ-а, което обаче може да се потвърди единствено с щателна инспекция от контролните органи, които могат да се самосезират.

Студенти и преподаватели задават следните въпроси, на които да отговори както проф. Димитър Димитров, по този начин и инспекторите от Министерството на образованието и науката:

Реклама

Вярно ли е, че ректорът изпращал неговата пухкава фаворитка на незаслужени пътувания и командировки за сметка на умни и честни доценти и професори? Каква е истината в изказванието, че рисково близката до проф. Димитров асистентка получила властта даже да кадрува във висшето образователно заведение? Каква е практиката в европейските страни при разгарянето на подобен скандал в сякаш първокласен университет?

Проверката ни сподели, че следва Отчетно-изборно заседание на УНСС, на което проф. Димитър Димитров счита да се кандидатира за нов мандат като ректор. Преподаватели и студенти във ВУЗ-а се заканват, че ще „ санкционират ” Димитров с бели бюлетини, с цел да може той да бъде отхвърлен служебно от поста.

В умозаключение сигналът до Narod.bg гласи, че в най-скоро време ще ни бъдат предоставени шокиращи фотоси и видеа, които да потвърдят мълвата за ректорската спекулация.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР